Category: video

05
apr
15
jul
15
jul
24
jun

Public signage

CHALLENGE

Voor deze ruime schoenen en accessoire winkel gevestigd in een winkelcentrum, was het van groot belang dat de winkel opviel en de mensen hun aandacht trok. Het is van groot belang de dat een winkel er uit springt tegen over de andere.

SOLUTION

Door gebruik te maken van public signage, reclameborden die digitale content weergeven. Deze content is interactief, kan worden aangepast door het personeel zelf en is zo altijd vernieuwend.

RESULT

De videowall in de etalage is een serieuze blikvanger, 4 schermen van 42 inch (NEC) vormen één groot reclamebord. Sfeerbeelden, acties, promoties worden zo op een vlotte manier overgebracht naar de klant. Een scherm boven de kassa geeft realtime informatie, en ook in de 2 logo’s in de winkel is een interactief scherm ingewerkt.

Andere Realisaties→

22
jun
22
jun

Subtiele Cinema

CHALLENGE

Vertrekkende van een ruimte die specifiek gebouwd werd om rust uit te stralen, en hier een cinema ruimte in verwerken dat aan de hoogste standaarden moest voldoen. Eveneens moest diezelfde installatie muziek kunnen spelen op hoog niveau. Een uitdaging waar het hele team enthousiast over was!

SOLUTION

Strikte eisen werden gesteld aan welke delen van de installatie ” gezien” mochten worden, en welke niet. Zo moesten de projector (Avielo) weggestoken worden om het ventilator geluid te elimineren, en mocht deze helemaal niet gezien worden wanneer de cinema niet in gebruik was. Ook het scherm (Stewart) werd ingebouwd om zo echt de indruk te wekken dat dit geen ruimte is om film te kijken. Om de muziekkwaliteit van dat niveau te verzekeren werd gekozen voor luidsprekers van Gato, deze luidsprekers werden in de kast ingewerkt. Alle technische toestellen werden in een rack ingebouwd, zodat ook deze niet in de kijker staan. Onderdelen hiervan omvatten onder andere een CD speler van Accustic arts, Parasound Pre en eindtrap, Pioneer surround processing. De volledige cinema / muziek installatie wordt bediend via de Ipad, alsook de verlichting en de verwarming. Dit werd gedaan met het domoticasysteem van Vantage.

RESULT

De gehele ruimte is een heel mooie samenwerking van materialen gebleken. Door het hele systeem zo op te bouwen dat niets onnodig aanwezig is, behouden we de rust die deze ruimte uitstraalt. Met de druk op een knop kan de juiste sfeer gekozen worden, of kan met het hele cinema systeem aanschakelen. Zo worden alle mogelijke kopzorgen volledig weggewerkt. Echt een ruimte die het beste van beide werelden kan combineren.

Andere Realisaties→

09
mrt

Unieke Oplossing

CHALLENGE

Als aanpassing van een ouder project, werd ons gevraagd om een grotere televisie te voorzien dan de Pioneer 32 inch plasma die vroeger in de kast was ingebouwd. Het nieuwe toestel moest zo groot mogelijk zijn, maar wel nog mooi weggewerkt zijn in de kast.

SOLUTION

Door het toestel 90 graden te draaien wanneer het in de kast verblijft, konden we opteren voor een veel groter toestel dan normaal mogelijk zou zijn. Eens uit de kast, komt het toestel in landscape mode, en kunnen we gewoon kijken.

RESULT

De 50AX800 4k LED televisie van Panasonic, past op een cm na, rechtopstaand in de kast, door de lange beweegbare arm, krijgt ook de andere kant van de ruimte zicht op de televisie. Door de het toestel 90 graden te draaien, konden we van 32 inch, naar 50 inch gaan. Iets wat op de traditionele wijze nooit mogelijk was geweest!

Andere Realisaties→

24
dec

Villa aan de kust

CHALLENGE

Bij de vernieuwing van deze villa aan de kust werd eveneens een upgrade gedaan aan de bestaande audio/video installatie. In het hele huis is een Bang & Olufsen installatie opgebouwd met muziek en beeldverdeling. De beovision 7-32 werd te klein bevonden voor de living en moest vervangen worden.

SOLUTION

De Beovision 11-55 is een heel verschil in formaat, maar ook inzake compatibilieit t.o.v de beovision 7-32. HDMI, Netwerk, Media player, zowat alles zit ingebouwd in dit toestel.

RESULT

De Beovision 11-55 is hier geplaatst op een “Ezelstandaard”, hierdoor kunnen we kabels heel netjes wegwerken. De Digibox hangt in een speciaal bakje aan de achterkant van de televisie. Apple tv is ingebouwd in een door Bang & Olufsen voorzien compartiment, en natuurlijk wordt alles bediend door 1 afstandsbediening, nl de beo 4. Door de witte doek te gebruiken gaat de televisie in de omgeving op.

Andere Realisaties→

23
dec

Professionele Vergaderzaal

CHALLENGE

De vraag voor een moderne vergaderzaal, waar de leden hun computer kunnen aansluiten om zo samen op het scherm de voorstelling te kunnen volgen.

SOLUTION

Een professioneel scherm voor een professionele vergaderzaal. Groot genoeg zodat alle leden goed kunnen zien.

RESULT

Een 65 inch scherm van NEC vormde het gepaste scherm in deze toepassing. Een lange levensduur gegarandeerd, en met alle aansluitingen dat een professionele werkruimte als deze nodig heeft.

Andere Realisaties→

11
sep

Nieuwbouw App

CHALLENGE

Klant wenst een sobere televisie aan het nieuwe haardmeubel. Geen kabels, geen toestellen in zicht.

SOLUTION

Een 46 inch Loewe Connect ID, Goed geluid, gepaard met uitstekende beeldkwaliteit. een Marantz versterker met inbouw luidsprekers in het plafond.

RESULT

Opgehangen aan een zeer stevige mooie beugel kunnen we de televisie zo positioneren voor een optimale kijkhoek. Alle toestellen zitten netjes aan de linkerkant weg in de kast. via een infrarood extender maken we het mogelijk om de toestellen te bedienen terwijl de kast dicht kan blijven.

Andere Realisaties→