18
apr

Naim Uniti Atom Sneakpreview op 12 en 13 mei

Multiroom en streaming met hifi kwaliteit is hot! Daarom demonstreren we bij Heyman Reference graag enkele nieuwe Naim producten uit de Uniti reeks. Verder laten we jullie kennismaken met Neat Acoustics luidsprekers, ook uit het Latham Audio gamma. Zeker de moeite waard om in te plannen.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei komt Manu Clarys van Latham Audio langs bij Heyman Reference om de nieuwe Naim-producten uitgebreid te demonstreren. We tonen je de nieuwe Uniti Atom, een prachtige draadloze all-in-one muziekspeler van high-end niveau en die uitblinkt door zijn ongekende connectiviteit. Daarnaast kan je ook genieten van de Uniti Core. Deze dedicated ripper met laag verbruik is één van de beste die je ooit hebt gehoord. Rippen in WAV met meta-data en voorzien van stevige voeding met ringkern transfo zet ook dit toestel op een enorm hoog niveau.

Tijdens de demonstraties zal je bovendien de Naim ND5 XS netwerkspeler en Naim Nait XS2 geïntegreerde versterker kunnen ervaren. Verder presenteren we een heleboel Neat luidsprekers. En tot slot worden de mooie Naim Mu-so en Mu-so QB streaming apparaten aan onze klanten getoond.

Op vrijdag wordt u trouwens verwend met een hapje en een drankje. Maar U bent het ganse weekend welkom.

Vrijdag 12 mei: tussen 19u en 21u
Zaterdag 13 mei: tussen 11u en 16u
Indien je graag aanwezig wil zijn, gelieve dan een mail te sturen naar info@heymanreference.be.
Wij kijken er alvast naar uit!

Heyman Reference
Krijgsbaan 209
9140 Temse
+3237711186

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *