17
sep

Bang & Olufsen Nieuwsflash

– Like No One Else –

Bang & Olufsen organiseert van 14 tot 25 september een internationale bijeenkomst en ontvangt ruim 600 showroomeigenaren en –managers in Boedapest.

Maandagavond 14 september vierde het gezelschap, in het restaurant van het wereldberoemde Gerbeaud, het op handen zijnde 90-jarig jubileum van dit unieke merk. Een keur aan vooraanstaande gasten uit Belgium, The Netherlands and France voegde zich bij het personeel van Bang & Olufsen om gezamenlijk het glas op deze bijzondere verjaardag te heffen.

Bang & Olufsen heeft zich in die 90 jaar bewezen als pioneer op het gebied van high-end geluidsproducten. In de zoektocht naar het bieden van verrassende en beklijvende audiovisuele belevingen trok het merk het ‘gewone’ steeds opnieuw in twijfel. De gasten genoten tijdens de avond niet alleen van het uitstekende eten, ook mochten ze een speciaal cadeau uitpakken en als eersten wereldwijd een blik werpen op een bijzondere en grensverleggende luidspreker.

Op het tijdstip dat dit nieuws ter perse ging, weerklonk in de straten van Boedapest nog het feestgedruis van het selecte gezelschap, dat daarmee blijk gaf over hetzelfde uithoudingsvermogen te beschikken als het 90 jaar oude merk zelf. Waarlijk bijzonder.

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *