06
jun

Cambridge Audio CXN Streamer

Cambridge Audio is terug met een heel leukproduct. De nieuwe CXN streamer, die deel uit maakt van de nieuwe CX Serie die eerder dit jaar is gelanceerd met een nieuw design en verbeterd geluid, is een verbazend goede hoge resolutie netwerk streamer voor €1099.

De Cambridge audio CXN Streamer bouwt verder op het succes van de gevierde Stream magic 6v2, maar zijn frisse, moderne design geeft het gevoel dat het een totale ombouw is.

Zijn enorm prettig sonische performantie is echt waar het om draait. De Cambridge audio CXN streamer klinkt fantastisch. De performantie combineert subtiliteit, snappy timing en een rijk detail wat resulteert in geluid dat heerlijk is.

het is een punchy sound dat een heel goede greep heeft op het ritme en impact van het laag. Zelden hebben we Cambridge audio zo gespierd horen klinken. Het aanvangen van de noten is precies and direct en er komt schijnbaar geen einde aan het energetische niveau van de streamer.

Eigenschappen

De Cambridge audio CXN is volledige gepakt met alle laatste streamingfuncties. Zowel bekabeld als WIFI is mogelijk zolang je maar maakt dat je een stabiele verbinding hebt. We kunnen streamen via airplay maar via de kabel is het resultaat nog veel beter en zo laad je het toestel ook tegelijk op.

De CXN bevat ook Spotify Connect en internet radio, zo heb je altijd toegang tot een paar miljoen nummers van overal ter wereld. De bestandsondersteuning is extensief, alle populaire formaten zoals WAV, FLAC, AIFF, ALAC en MP3 zijn ondersteund, alsook DSD 64 bestanden(enkel via de USB aan de achterzijde).

Alle digitale inputs op de CXN zijn in staat om hoge resolutie bestanden af te spelen tot 24 bit/192kHz die geupsampeld kunnen worden naar 348 kHz. Dit omvat USB type B, optisch en coaxiaal.

De CXN bevat ook een koppel RCA en Balanced XLR uitgangen, alsook 2 digitale uitgangen.

Besluit

Het is duidelijk dat heel veel aandacht voor detail in de CXN is gekropen. De functionaliteit , design en gebruiksgemak zijn de beste die we reeds gezien hebben voor deze prijs, en het meeslepende, punchy geluid zal zeker mensen overtuigen.

Degene op zoek naar een streamer zouden zeker eens moeten komen luisteren naar deze!

bron: Whathifi

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *